Életmódváltás

Naponta mindenki táplálkozik valahogy. Van, aki éves hagyományok alapján, az egykor megtanult összetevőkkel éli életét, van, aki korunk élelmiszeripara által kínált étel- és italkülönlegességeket, az egészségesnek mondott élelmiszereket részesíti előnyben. És van, aki tudja, hogy milyen változáson mennek át az élelmiszer alapanyagok a táplálékaink előállítása során, s hajlandók megtanulni a megelőzés lépéseit, s meg is tenni azokat.

Szervezetünk mindig jelez! Akkor is, ha azt gondoljuk, hogy „á, ezzel nem kell foglalkozni”, újra jelezni fog apró tünetekkel… Van rá lehetőség, hogy szőnyeg alá seperjük ezt, de hosszú távon nem éri meg… és ilyenkor már sokkal nehezebb bármit is megoldani. Számtalan alkalommal úgy gondoljuk, hogy „én egészségesen táplálkozom, mert bioételt fogyasztok, mert sok zöldséget eszek, mert nem járok gyorsétterembe, mert naponta főzök, mert sportolok, stb.stb. És egyszer csak jön a probléma.

És ilyenkor a legfontosabb, hogy tanulj meg odafigyelni tested jeleire és időben állítsd meg a folyamatot! Mik ezek a jelzések, érzések, gondolatok?

Reggeli fáradékonyság, nehezebben ébredsz, nehezebben kelsz ki az ágyból, amikor úgy érzed, hogy „csak még 10 percet…” Nehezen alszol el, gyakran forgolódsz éjszaka, igazából nem pihentető az alvásod, aztán egész nap fáradt vagy és csak vedeled a kávét. Sokszor úgy érzed, mindenki ellened van, nem értenek meg és te se érted meg őket, szinte felrobbansz, és komoly erőfeszítésedbe kerül intelligensen kezelni a helyzetet. Étkezés után puffadást érzel, rossz a közérzeted, szédülsz, fáj a fejed. Bőrtüneteid jelentkeznek, száraz, viszkető bőr, ne fogadd el azt, hogy ezt örökölted. Minthogy nem örökölted az ízületi problémákat, az elhízást, a cukorbetegséget, az érrendszeri betegséget sem. Egyszerűen arról van szó, hogy ezek min mind „életmódbeli örökségek”, vagyis ez azt jelenti, hogy te ugyanúgy élsz, ugyanúgy táplálkozol, mint azok, akiktől ezeket a problémákat „örökölted”, szóval ne csodálkozz, hogy ugyanúgy megjelennek nálad is.

De a jó hír az, hogy tehetsz ellene. Ismerd fel, hogy hol a probléma gyökere, mi okozza a hajhullásod, mitől híztál el, és változtass. A megoldás az életmódváltás. Változtass a szokásaidon, azon, hogy mit eszel, mit iszol, milyen étrendkiegészítőket szedsz és változtasd meg az életedet. A legszerencsésebb az, ha el sem jutsz odáig, hogy problémád legyen, ez mind megelőzhető egy kis tudatossággal, odafigyeléssel.

Minden egy alapos méregtelenítéssel kezdődik. A C9 és F15 olyan átfogó méregtelenítést jelentenek a szervezet számára, melyek nem csak a testünket elnehezítő méreganyagotól szabadítanak meg, de energiával, vitaminokkal töltik fel a szervezetet. Orvosok, szakemberek többéves kutatómunkájának az eredménye ez az aloe vera alapú termékcsalád, sok-sok ezer embernek segített és segít megváltoztatni az életét. Nemcsak abban segt, hogy szervezetünk fellélegezzen, de egyfajta szemléletet is ad egy egészségesebb életmód kialakításához. Mindemellett különböző betegségek esetén kifejezetten javallott, például cukorbetegeknek, akiknél segít a cukorszint normalizálásában, illetve hatékony a babaváró programban, érdemes ezzel kezdeni a felkészülést, illetve segítséget nyútjhat azoknál a pároknál is, akiknél nehezebb a teherbeesés.  Jómagama családommal együtt, beleértve a gyerekeinket is, évente 2-3 alkalommal megcsináljuk valamelyik programot (8 éves kor fölött gyerekek is csinálhatják), hihetetlen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodva minden egyes alkalommal.

És ami nagyon fontos. Ha megvan a méregtelenítés, ne úgy folytassunk mindent, mint azelőtt, hisz a cél az életmódváltás. Ebbe beletartozik a tudatos étkezés, mozgás, vitaminfogyasztás, elménk tudatos táplálása.

„Ha mindent ugyanúgy csinálunk, de más eredményt várunk, az az elmebetegség egyik formája.” (Brian Tracy után szabadon)

Csatakozz face book csoportunkhoz!     

Szovákné Pellei Enikő