Hogyan készíts önállóan a videóidból egy eladható terméket 15 perc alatt a nagyközönségnek 2020-ban?

Gyors, egyszerű lépésekkel lecke formájában mindent megtanítunk

Most: még nincsen eladható termék formában a videód, holnap ilyenkor már lesz eladható terméked egy saját aloldallal.

Leiner Andrea

“Ebben a megvásárolható anyagban a szemed előtt lesz kész a videódból egy termék. Könnyedén le tudod másolni a lépéseket. Azonnal el tudod kezdeni értékesíteni a kész videó anyagokat.”

Nagyon pozitív tapasztalat volt számomra, hogy végig tudtam csinálni a lépéseket, és gyorsan kész lett a saját termékem.

Érthető, gyorsan megcsinálható lépések sora. Egy saját aloldalam is lett, amit hirdethetek, posztolhatok.

A videóimat most már tudom hol hirdetni, megvan a platform, ahova irányítom a vendégeimet.

Ma megveszed a kedvezményes anyagot és holnap ilyenkor már a videóidból eladható termék lesz a saját profilod alatt, ami bizalmat épít és eladja a terméked.

Hogyan tudod elkészíteni a saját videós termékedet?

Útmutatást adunk egy on-line képzési oldalon a sikeres videó anyagok elkészítéséhez, feltöltéséhez, hogy egy kész értékesíthető terméked legyen

  meer

Hogyan néz majd ki az aloldalad?

Készítünk Neked egy aloldalt, amely személyes és Rólad szól.  Tartalmazza a

  • személyes bemutatkozó szövegedet,
  • az ingyenes videó anyagodat,
  • a videóidat listázva, amelyeket az ügyfelek megvásárolhatnak
  • edzéseid helyszínét és időpontját (ha edző vagy és vannak csoportjaid)

 

Hogyan tud segíteni Neked a saját aloldalad a termékeid eladásában?

Ez a személyes aloldal bemutatja, hogy ki vagy és mivel foglalkozol, és milyen videóid vannak. Ezt az aloldalt tudod használni, posztolni, és ide irányítani az érdeklődőket. Meglévő ügyfélkörödet is ki tudod szolgálni az on-line videókkal, amelyek egy helyen elérhetők a számukra

 

Hogyan történik a videóidból a kifizetés?

A vásárlók által befizetett összeget, egyösszegben a lezárt hónapot követően 1-én átutajuk Neked 30% jutalékkal csökkentve. Ebből készítjük el az aloldaladat a termék listáddal együtt, amit tudsz reklámozni és ahova tudod irányítani az érdeklődőket, fizetett hirdetéseket adunk fel, hogy minél több vásárlóhoz eljuttassuk a videókat, illetve biztosítunk ügyfélszolgálatot a vásárlóinknak. 

A programhoz való csatlakozás díja 9900 Ft.

Most kedvezményesen a csatlakozási díj 4900 Ft.

Ki fog Neked segíteni?

Leiner Andrea

15 éve vagyok a tánc szakmában. Ez idő alatt edzőként, illetve egyesület vezetőként megtapasztaltam, hogy az oktatás nem merül ki abban, hogy élőben képezzük az ügyfeleket. On-line videó anyagokkal hatékonyan és eredményesen lehet segíteni őket céljai elérésében és a fejlődésükben . Az on-line edzések áthidalják a térbeli és időbeli nehézségeket, és lehetővé teszik, hogy az ország, vagy a világ bármely pontján tudják használni az edzés programokat.

Azt tapasztalom, hogy sokan készítenek videókat, főleg a jelenlegi “home-office helyzet” miatt, de nem tudják, hogyan csináljanak belőle pénzt, vagy nem tudják, hogy milyen csatornán kommunikáljanak az ügyfelek felé.

Szeretnék az edzőknek segíteni, hogy az elkészített videóikat ne csak a meglévő ügyfélkörük, de sokan mások is megismerjék, megvásárolják és hasznáják, amely passzívan pénzt hoz az edzőknek.

Célom, hogy segítsek  Neked, abban, hogy legyen egy olyan személyes platform-od, ahonnan megismernek Téged, ahova bármennyi videót fel tudsz tölteni, és még több felhasználót tudsz szerezni.

 

Most: még nincsen eladható termék formában a videód, holnap ilyenkor már lesz eladható terméked egy saját aloldallal.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

1 + 6 =